top of page

ALTRES PROJECTES

families(3).png

Què és?

Un cercle de percussió és un esdeveniment interactiu i rítmic obert a tothom sense excepcions. Celebrem la varietat dels instruments, dels ritmes i de les persones.

Els instruments ja hi estan disposats així que no fa falta tenir ni instrument ni experiència musical, ja que els facilitadors del cercle anirem introduint dinàmiques per treure de cada individu i del grup sencer, el seu màxim potencial. Així que només fan falta ganes d’experimentar i divertir-se en comunitat


 

Screenshot_20221005-124802_File Manager +.jpg

Adreçat a: Infants de 0 a 3 anys , infants amb NEE i a qui vulgui gaudir d’una bona estona fent una activitat musical en família.

ESPURNES és un conte que es complementa amb diversos vídeos, que proposen diverses activitats musicals. A les pàgines que corresponen als mesos de l’any hi trobareu uns codis QR que enllacen amb aquest vídeos, que es van realitzar en temps de pandèmia.

A part de passar-ho molt bé, mares, pares i professionals, amb ESPURNES tindreu una eina amb la qual treballar d’una manera molt lúdica un munt de cançons i activitats musicals.

ESPURNES ha estat realitzat per la Roser Rios, que és musicoterapeuta d’infants

 
. 

bottom of page